Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!


1/3'' MOS szofveres Day/Night 3.1MEGAPIXELES IP 360 fokos dómkamera, Mega Super dinamika, 2,048 (H) x 1,536 (V) pixel, 1.5/1.2lux, 2x optikai zoom (f= 0.837mm, H 188°), ABS terület alapú gamma korrekció, ALC, VMD, max. kép frissítés: 30 kép/s, tömörítés: JPEG, MPEG-4, H.264, beépített intelligens funkciók: VIQS, SDHC és SDXC kártya bemenet, riasztás be/kimenetek, AUX kimenet, beépített mikrofon, 10Base-T/100Base-TX, 12VDC, PoE ************ AKCIÓS CSAK A KÉSZLET EREJÉIG!! ******* mes

Gyártó weboldala

A termékből van raktáron!
Készletinformációnk nem valós idejű, így ez az érték csupán tájékoztató jelleggel szolgál!


Felhasználás : IP
Forma : Dóm
Day&Night mód : Szoft Day/Night
Extrák : Arcfelismerés, ABS, VIQS, lencsetorzítás korrekció
Felbontás : 3 Megapixel
Objektív : fix
WDR : Valós WDR

Leírások

Adatlap
Kezelési

Szoftverek

Ehhez a termékhez nincs letölthető szoftver!

Nettó listaár: 65 560 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső


Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.