Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!


Digitális infrasorompó, 100m kültéri, 120m beltéri hatótávolság. Szinkronizált 4+1 sugaras érzékelés, 4 választható frekvencia. Adó és vevő között kétirányú kommunikáció. IP65 besorolású időjárásálló házban, adó és vevő oldali fedél és hátsó tamper kapcsoló. Időjárás hiba kimenet. Külső érzékelő bemenet (riasztás átjelzés Manuálisan állítható adó teljesítmény. Tartozék oszlop szerelőkészlet. Opcionális gyári fűtés: Optex HU-3. mes

Gyártó weboldala

A termékből van raktáron!
Készletinformációnk nem valós idejű, így ez az érték csupán tájékoztató jelleggel szolgál!


Infrasorompó :

Leírások

Telepítési leírás(angol)

Szoftverek

Ehhez a termékhez nincs letölthető szoftver!

Nettó listaár: 131 402 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső


Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.