Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!


Digitális kültéri Mikrohullámú sorompó 220méteres lefedettség, Speciális lepke antenna, Ideális megoldás közepes és nagyobb távolságok védelmére, 16 választható csatorna, riasztás, hiba, tamper kimenet, 13,8VDC / 24VDC / 19Vac / 24Vac, opcionális 230VAC tarfó, akkumulátor hely méret: 2,2Ah, RS485 kimenet a programozáshoz és az IB rendszerhez, távoli programozás és beállítás a Wave Test 2 szofverrel, Szín: zöld vagy szürke, 6 ÉV GARANCIA mes

Gyártó weboldala

Ez a termék sajnos nincs raktáron, a várható szállítási időről érdeklődjön Elérhetőségeinken!

MW Sorompó :

Leírások

Ehhez a termékhez nincs elérhető leírás!

Szoftverek

Ehhez a termékhez nincs letölthető szoftver!

Nettó listaár: 405 769 Ft    db

Szabadszavas gyorskereső


Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.