Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!

A végtelenbe! És tovább? – Turbo HD 3.0 rendszer a Hikvisiontől

Amikor a Hikvision kínálatában megjelentek az első nagy felbontású analóg eszközök, sokan arra gondoltak, hogy csak az analóg világ agóniáját nyújtják el vele a fejlesztők. Mára bebizonyosodott, hogy az analóg technológia köszöni szépen megvan, él és virul. Sőt, bizonyos területeken kenterbe veri az IP technológiát is. Lássuk mi az, amit tartogat idén a Turbo HD 3.0!


Mindenek előtt a Turbo HD rögzítőknél is megjelenik a 4K felbontást kezelni képes HDMI kimenet. Jogosan merül fel a kérdés, hogy mi szükség ekkora felbontásra videokimeneti oldalon, ha a kamerák csak full HD felbontásra képesek? A válasz: csak voltak, amíg a Turbo HD 1.0-ás szabványt használtuk! A 3.0-val elérhetővé váltak az új 3 és 5 megapixel felbontású kamerák, melyek modelltől függően, hagyományos és halszemoptikával is rendelhetőek.

A felbontás mellett a csatlakoztatható kameratípusok köre is bővült. A jövőben a DVR-ek a HD-TVI és az IP kamerák mellett, az AHD szabványúak jeleit is képesek megjeleníteni és rögzíteni.

Hogy a jóból ne legyen elég a jelátviteli távolságot is megnövelte a kínai gyártó. Így RG6-os kábelen, 720p felbontás esetén, akár 1200 méterre lehet egymástól a kamera és a rögzítő, de full HD felbontás és Cat5e kábel használata esetén is akár 400 m-es távolsággal számolhatunk.

Továbbfejlesztették az EXIR technológiát, immár a 2.0 verziószámúra. Ezeknél a típusoknál az infra LED-ek hatékonyabban alakítják a feszültséget IR fénnyé és élettartamuk is megnőtt.

Ha a fenti újdonságokhoz hozzávesszük a továbbra is kedvező Hikvision árakat, akkor tisztán látszik, hogy izgalmas második félévnek nézünk elébe.

További információkért, kedvezményekért keresse a Modern Alarm munkatársait!

Műszaki kérdésekben:
Dubiczky Tamás (30)791 3336
Tóth István (30)791 3335


Kereskedelmi kérdésekben:
Bilka Barbara (30)686 8906
Kovács Ildikó (30)729 7721


2018-02-22

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.