Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!

Hikvision – Miért pont a Modern Alarmtól?

A Modern Alarm Kft. a Hikvision Europe B.V. hivatalos, szerződött magyarországi partnere. A Modern Alarm Kft. 1991 óta áll a vásárlók szolgálatában. Azóta Magyarország egyik legnagyobb elektronikus vagyonvédelmi eszközöket importáló és forgalmazó nagykereskedésévé váltunk. Mostanra több, mint 20 világcég termékeit forgalmazzuk, és ezek között kiemelkedő szerepet tölt be a Hikvison teljes termékkínálata.2018-02-22

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.