Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!

Mindig védve! - Optex infrasorompók elérhetősége

Az Optex AX-xxxTN/F sorozatú infrasorompóiból 2016-tól csak a BE utótagú, mind az adóban (TX), mind pedig a vevőben (RX) fedélkapcsolóval és szabotázskimenettel szerelt változatok rendelhetők.


Az Optex AX-70TN, AX-100/200 TN/TF/TFR sorozatú infrasorompóiból 2016-tól csak a BE utótagú, mind az adóban (TX), mind pedig a vevőben (RX) fedélkapcsolóval és szabotázskimenettel szerelt változatok rendelhetők.


2018-02-22

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.