Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!

MAGAS ÁRON felvásároljuk felesleges eszközeit!

Működő, vagy működésképtelen, használt, leszerelt, megunt, elfekvő, megörökölt, hagyatékból, vagy projektből visszamaradt kameráját, képrögzítőjét, time lapse videomagnóját felvásároljuk, ha Hikvision, vagy Panasonic, vagy Samsung gyártmányú új terméket vesz tőlünk!


MAGAS ÁRON felvásároljuk felesleges eszközeit!

Működő, vagy működésképtelen, használt, leszerelt, megunt, elfekvő, megörökölt, hagyatékból, vagy projektből visszamaradt kameráját, képrögzítőjét, time lapse videomagnóját felvásároljuk!

A Modern Alarm kft. most pénzt ad önnek használt eszközeiért amennyiben a következő gyártmányú termékek közül vásárol:

Hikvision

Panasonic

Samsung

  1. Eszközt csak abban az esetben vásárolunk fel, ha minden felvásárolt tétel mellett legalább azonos   darabszámban, Hikvision, vagy Samsung, vagy Panasonic gyártmányú új terméket (kamerát, rögzítőt, stb.) vásárol tőlünk.
  2. Ez egy általános jellegű tájékoztató, nem minősül kötelező érvényű, közvetlen ajánlattételnek.
  3. A felvásárlási árat minden esetben, egyedileg határozzuk meg.
  4. A felvásárlás a mindenkori érvényes, használtcikk-kereskedelmi jogszabályoknak megfelelően, a használt eszközt nekünk eladó által kiállított számla befogadásával történik.
  5. Ez a lehetőség visszavonásig érvényes és más akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze!
  6. Ezzel a lehetőséggel csak telepítők élhetnek.


2018-02-22

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.