Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!

Váltunk... Hikvison termékeket is a Modern Alarm Kft.-től

A Modern Alarm kft. ezúton jelenti be, hogy a Hikvision Europe Bv. felkérésére megkezdi hivatalos, magyarországi importőrként a Hikvision termékek forgalmazását.


A Hikvision Kína legelső videomegfigyelő eszközöket és megoldásokat szállító cége és 2014-ben, az IHS kimutatása szerint, 10,9%-os részesedéssel már harmadik alkalommal lett a világ legnagyobb cége is e szegmensben. A Hikvision kifejezetten a magas színvonalat képviselő videotechnikai megfigyelők teljes körű fejlesztésében és gyártásában érdekelt. Kínálatuk a kameráktól kezdve, az asztali és hálózati rögzítőkön keresztül, a saját fejlesztésű távmenedzselő szoftverekig felöleli az igényes megfigyeléshez szükséges teljes spektrumot. A 2001-es cégalapítást követően, gyorsan ért el a technológia vezető gyártójának pozíciójába.

A Hikvision a világ legnépesebb kutató-fejlesztő csapatával és világelső gyártósorral büszkélkedhet. E kettő biztosítja ügyfeleinek a világszínvonalú, legújabb fejlesztésű termékeket. A jövőre garanciát jelent, hogy az éves nyereség 7%-át fekteti be a cég a kutatásba, fejlesztésbe, így biztosít-ja folyamatos előnyét a versenytársakkal szemben.

30 kínai telephelyen, és világszerte 16 regionális leányvállalattal foglal el pozíciókat, ezzel biztosítva nemzetközi jelenlétét, minden fontos piacon. A cég méretére és befolyására jellemző, hogy a shenzeni tőzsdén jegyzik részvényeit.

További információk:

Tóth István
+36 30 791-3335


2018-02-22

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.