Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!

Akár 2700 évig csillog majd!

Rozsda marja, nem ragyog? Ugyan már... Akár 2700 évig csillog majd!
XNP-6320HS vandál-biztos IP speed dome kamera


XNP-6320HS vandál-biztos IP speed dome kamera
A Hanwha Techwin (korábban Samsung) legújabban bejelentett gyors mozgatású kamerája nem csak képalkotási szempontból figyelemre méltó, hanem külső megjelenésében is. A tervezők nem bajlódtak az időjárásálló porfestéssel,
inkább rozsdamentes, SUS316L anyagú acélból készítették el a burkolatot. Ennek egyik kiemelkedő jellegzetessége, hogy kültérben, várhatóan 2700 év alatt sem rozsdásodik át. Ezt az anyagot alkalmazzák az erősen korrodáló gázok tisztítására szolgáló rendszerekben is, pl. tengerjáró hajókon. A 3 év szavatossági idő a tokozásra, ennek fényében megnyugtatóan biztos adat. Környezet-állósága IP67-es, rongálásálló minősítése pedig IK10-es, azaz a lehető legjobb ebben a kategóriában.

Távolra is tisztán látni
32-szeres zoom (4,44–142,6 mm) segíti a precíz megfigyelést, a 2,4 Mpx-es, 150 dB dinamika átfogású szenzornál , valós Day&Night működéssel. Színes módban mindössze 0,005 Luxnyi megvilágítással is beéri. Az ilyen gyújtótávolságnál fellépő, óhatatlan képrezgéseket, giroszenzoros stabilizátor csillapítja.

Gyors pozicionálás
Sebességére nem lehet panasz, egy másodperc alatt, majdnem 2 fordulatra képes, 700° mind forgatásnál, mind pedig billentésnél, preset módban.

Képméret, átvitel, szolgáltatások
Full HD felbontású, azaz 1920×1080 képpontot jelenít meg. Tömörítésből a H.265, H.264, MJPEG eljárásokat alkalmazhatja, a többszálas adatátvitelnél (WiseStream II). Legfeljebb félterabájtos SD/SDHC/SDXC memóriakártyára rögzítheti a képeket, helyben is. Intelligenciák közül, a WiseNet rendszereknél megszokott hangfelismerés, köd érzékelés, őgyelgés jelzése, mozgásérzékelés beállítások itt is elérhetőek. Tápellátása PoE+, vagy ~24 V-os is lehet.


2018-03-18

Szabadszavas gyorskereső


Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.