Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!

ÉV VÉGI kiszállítási információk

A szállítmányozó cégektől kapott információk alapján tájékoztatjuk, hogy az év végi megnövekedett forgalom miatt, egyes kiszállítások csúszhatnak, és a Karácsony közeledtével még inkább várható néhány esetben hoszabb kiszállítási idő. További információk ...


Tisztelt Vásárlónk!

A szállítmányozó cégektől kapott információk alapján tájékoztatjuk, hogy az év végi megnövekedett forgalom miatt,
egyes kiszállítások csúszhatnak, és a Karácsony közeledtével még inkább várható néhány esetben hoszabb kiszállítási idő.
Ettől függetlenül, mindent elkövetünk, hogy a megrendelt termékeket időben megkapják vásárlóink!

Kérjük, még idejében rendeljék meg az újévi szereléshez a szükséges anyagokat (december 22-ig), ha biztosan a pezsgős pohár mellett akarják tudni :-)


Év végén így alakul a kiszállítások menete:

A megrendelések utolsó feldolgozási időpontja:
2017. december 28. (csütörtök) 14 óra (várható kiszállítás, raktáron lévő termék esetén: december 29. péntek, vagy január 2. kedd).

Az új év első feldolgozási időpontja:
2018. január 4. csütörtök (várható kiszállítás, raktáron lévő termék esetén: január 5. péntek, vagy 7. hétfő)

A fenti várható kiszállítási idők tájékoztató jellegűek, azonban a szállító cégek fenntartják a jogot az leterheltség és az kedvezőtlen időjárás miatti esetleges csúszásokra!
 
Megértését és türelmét köszönjük!


2018-02-23

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.