Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!

Forgalomfigyelő- elemző intelligencia a Hanwha Techwintől

A Hanwha Techwin (korábban Samsung) az FF Group analitikai szakértő, fejlesztőcsapattal együttműködve, az FNP végződésű kameráiba, automatikus forgalomfigyelő, elemző, rendszám-felismerő alkalmazást épít be (ANPR). Ezek a parkolóházi rendszámalapú beléptetéstől kezdve, nagyobb, városléptékű rendszerekben is használhatóak üzemeltetési, forgalombiztonsági  alkalmazásoknál, valamint szabályszegések automatikus felismerésére.  Kameroldali ANPR intelligencia
Az FF Group által fejlesztett, precíziós rendszám-felismerő megnyugtató pontossággal detektálja az európai hatósági jelzéseket.  Ezeket az SNO-6095RH/FNP és az XNO-6120R/FNP kültéri csőkamera típusokba építik be. A forgalom három sávja is megfigyelhető, kameránként, és a következőket dokumentálja:
• Szoftver Bejelentkezések/Kijelentkezések
• Tiltási/Engedélyezési lista módosítása
• Riasztások kezelése
• Haladási irány felismerése

A rendszám-felismerés pontossága bármely környezetben 95% feletti.  Ez a pontosság nappali viszonyok között, egy sáv esetében 150 Km/h, két sávon nappal és éjszaka is 80 Km/h sebességig garantált! A biztos felismerést 150 dB-es WDR, Defog fukciók és beépített inframegvilágító, valamint giroszenzoros stabilizátor segítik. A kamera 2000, a felhasználó által beállítható Engedélyezett/Tiltott rendszámot képes kezelni. A kamerák SD/SDHC/SDXC kártyák fogadására alkalmasak, így hálózati elérési hiba esetén sincs fennakadás a működésükben.


S
zerveroldali alkalmazás
Egy helyszínes, legfeljebb 32 kameráig bővített rendszer esetében (parkolóház, pláza, sportcsarnok, étterem, stb.), a szerveroldali alkalmazás a következő információkkal, lehetőségekkel egészítheti ki a kamera intelligenciája által felismert eseményeket:
• Online riasztás
• Bent töltött idő átadása
• Látogatási analízis készítése

Több, vagy kiterjedtebb helyszín esetén felhőalapú támogatás
Egymástól távoli, de egy rendszerként üzemelő helyszínek esetében, a szerveroldali támogatáson túl, felhőalapú intelligenciával is kiegészíthető a kamera saját analitikája. Autópályák, városi megfigyelő-rendszerek üzemeltetésénél jelent költséghatékony megoldást ennek alkalmazása.
A Microsoft által üzemeltetett, ipari osztályú, nagy biztonságú Azure felhőbe kerülnek a kamerákból nyert pontos, valós idejű infók, képek, melyekből jól áttekinthető analitika jeleníthető meg az adminisztrátor képernyőjén, Rendszám, Parkolás, és Forgalom bontásban.

„Rendszám" szegmens
Jól kezelhető, gyorsan áttekinthető Engedélyező- / Tiltólista segíti a munkát.

„Parkolás" szegmens
Információt ad a látogatók számáról, heti statisztikát készít a kihasználtságról, az eltöltött időről, a foglalt helyek számáról, és a visszatérő vendégekről is. Ezen kívül kimutatás készíthető az egyes helyek terheltségéről is.

„Forgalom" szegmens
A rendszámanalízis alapján lehetőség nyílik a forgalom teljes feltérképezésére, annak sűrűsége, aktuális üteme, átlagsebessége tekintetébe. A kapott adatokból pedig későbbi tervezési, forgalom-átszervezésekhez infók nyerhetők ki egy-egy hely megközelítéséről, az odaigyekvők napi ingázásai alapján.
A forgalom egyéb aspektusai is vizsgálhatóak, például kimutathatóak a helyi és vendég járművek (turisztikai infó), a zsúfolt forgalmi pontok, a buszsáv használata, és a gyanús viselkedésű járművek is.


Integrálható a jól ismert SSM szoftverbe is
A Wisenet kamerák hatékonyságának maximalizálására kialakított SSM szoftver tökéletes integrációs felület külső gyártók riasztó- és beléptető-rendszereinek fogadására. A felhasználó nagy számú kameraképet tekinthet át könnyedén, egy felületről, erőteljes keresőmotorral és számos, jól használható beállítási lehetőség támogatásával.

További részletekért és konkrét típusokért kérjük, keresse kollégánkat:

Balczó Rudolf
Samsung Wisenet Hanwha Techwin Szakreferens,
Műszaki tanácsadó
+36 30 961-0340
balczo.rudolf@modernalarm.hu


2018-02-23

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.