Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!

Erős célszámítógépek, videomegfigyelőkhöz

Ha fontos a professzionális megjelenítés, képrögzítés, akkor célszámítógép kell!
Napjaink egyre nagyobb felbontású kamerái, valamint a H.265 képtömörítési eljárás alkalmazása elengedhetetlenné teszi a megfelelő erőforrással rendelkező számítógépek használatát.


Miért állíttattunk össze saját konfigurációt?
Mert az évek során számtalan műszaki problémával találkoztunk, amelynek oka a nem megfelelő konfiguráció vagy a silány módon összeszerelt gép volt. Az indokolatlan újraindulások, a memória túlcsordulása vagy „kivétel történt a Windowsban” esemény, esetleg darabos képmegjelenítés, nagy késleltetési idő a valós történés és annak megjelenítése között mind-mind számítógéphibára utal.
Találkoztunk hanyagul rögzített processzorhűtéssel, nem csatlakoztatott ventillátorral vagy olyan elemekkel, amelyek lényegében rendszeridegenek voltak és csak lassították az amúgy sem erőbajnok gépet.
Sok hibánál a szoftvert okolták, de a vizsgálati eredmények hardverhibát igazoltak.
Mi felkészültünk a kihívásokra, ezért tapasztalt szakemberekkel olyan konfigurációkat állíttattunk össze, amelyek megfelelnek a megfigyelő-rendszereink által támasztott elvárásoknak.

Megfelel a követelményeknek
Figyelembe vettük a Samsung Wisenet SSM Professional / Enterprise monitoring és a Hikvision iVMS video-menedzsment szoftverekhez meghatározott követelményeket. Az igényeknek megfelelően választható asztali vagy rack-kivitelű, szerver vagy kliens konfigurációhoz egyaránt. Található egy-egy kisebb és nagyobb teljesítményű változat a kisebb / közepes és a közepes / nagyobb kameraszámú rendszerekhez (Pro változat).

Többféle konfiguráció is választható:

Kliensgép összeállítás
ATX, vagy 19" 4U rack-házzal választható, 600 W-os tápegységgel, izmos, CPU Intel Core i7 processzorral.
Az összeállítás 16 GB RAM-ot, valamint 1 TB HDD-t tartalmaz a képek rögzítéséhez.
4 db monitorkimenet gondoskodik a rugalmasan használható megjelenítésről. Egér és billentyűzet, valamint előtelepített Windows 10 Professional, 64 bit HUN verzió is a csomag része.

Ebből rendelhető PRO jelzésű változat, amiben egy erősebb grafikus kártya végzi a képfeldolgozás oroszlánrészét.

Szervergép összeállítás
Gyakorlatilag mindenben megegyezik a kliensgép kialakításával, de mivel itt nincs szükség annyi megjelenítő eszközre, ezért monitorkimenetből 2 található benne, és természetesen a szerver üzemmódra kihegyezett működésre készítik fel.

Kérjük, hogy rendelésnél vegyék figyelembe, hogy a gépek összeállítása 7-10 mapot vesz igénybe!

A gépekre 1 év, telephelyi jótállás jár, de olyan összetevő esetében, amire a gyártója hosszabb időt vállal, arra növelt idejű jótállás vonatkozik.

A részletekért és az árakért, a belépést követően, kattintson a telepítőknek szóló ajánlatunkra, itt!


2018-02-23

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.