Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!

Egyszerre néz négy irányba, quad módban!

A Samsung Wisenet (Hanwha Techwin) P sorozatú multiszenzoros kameráinak csúcsát jelenleg a PNM-9081VQ típus képviseli, és az ebben alkalmazott megoldással, négy, külön tokozott kamera helyett elég csak egy ilyen!Ez az egy kamera 4 másikat képes kiváltani, a benne található négy szenzora (kameraegysége) segítségével. Azon a nyilvánvaló előnyén kívül, hogy egy kamerát egyszerűbb felszerelni és bekábelezni mint négyet, ez a fajta megoldás továbbiakkal is szolgál.

Kivehető, áthelyezhető kameramodulok
A beépített 4 szenzor helyzete nem gyártó által meghatározottan fix, azok szabadon elmozdíthatóak. A megfelelő kép eléréséhez a kameramodulok közül egy fizikailag eltávolítható és 90 fokkal elfordítva, lefelé néző pozícióban a kamera közepébe tehető át, míg a többi modul ilyenkor például harmadolva osztható el a (akár 120 fokonként) a kamera oldala mentén. Ez a fajta megoldás teszi lehetővé, hogy függesztett konzollal oszlopra éppúgy szerelhető legyen, mint falra, vagy mennyezetre, anélkül, hogy a megjelenő képet befolyásolná a felszerelési pozíció.

Sokkal jobb minőségű kép
Más, 360 fokos, egyszenzoros, halszemoptikás kialakítású kamerákkal összevetve a PNM-9081VQ nagyságrendekkel szebb és nagyobb felbontású, önálló szegmensű quad képeket ad, és nem torzítja azok széle felé sem. Összességében sokkal jobban kiértékelhető képeket kapunk „faltól, falig", gyakorlatilag torzításmentesen.

Valódi optikai zoom, motoros vezérléssel, digitális képstabilizátorral
A széleskörű felhasználhatóságot segíti a 3,6 és 9,4 mm között, motorosan állítható zoom. Így szűkebb terekben ugyanúgy felhasználható, mint hatalmas területeket átfogó telepítéseknél. A zoomos optika által elszenvedett képremegést a beépített gyorsulásérzékelő és digitális képstabilizátor együttese csökkenti megfelelő hatékonysággal.

Hol használható fel ez a fajta kamera?
Röviden szólva, bárhol, ahol eredetileg több irányba néző, fix kamerát terveztek. Ilyen lehet például egy hatalmas csarnok, lépcsőház, bevásárló központ belső és külső tere, repülőtéri várótermek, stadionok, kiállítási csarnokok, közlekedési csomópontok, kikötők, raktárak, parkolóházak, stb.

További részletekért és konkrét típusokért kérjük, keresse kollégánkat:

Balczó Rudolf
Samsung Wisenet Hanwha Techwin Szakreferens,
Műszaki tanácsadó
+36 30 961-0340
balczo.rudolf@modernalarm.hu


2018-02-23

Szabadszavas gyorskereső
Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.