Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!

Hamisíthatalan videofájlok Hanwha vízjellel!

Létezik-e megnyugtató eljárás, amivel a videofájlok hitelessége, származása, készítési dátuma hatósági eljárásban is bizonyítható? A Samsung Wisenet (Hanwha Techwin) által szabadalmaztatott metodika pontosan ilyen!


Manapság egyre több álhírbe futunk bele az Interneten. Sorjáznak a meghamisított videók is, amikről a gyanútlan néző nem is sejti, hogy a valóságban nem az, és nem úgy hangzott el, annyira élethű a szájmozgás imitálása. És persze a biztonságtechnikában is belefutunk nem egyszer meghamisított, megvágott képsorozatokba, amik ezáltal nem csak a telepítő, készítő hitelességét kérdőjelezik meg, de akár komoly anyagi és büntetőjogi vonzatuk is lehet, ha egy hatósági eljárás során fény derül a manipulálásra.

A képre kattintva, letölthető az eljárás részletes leírása:


2018-03-18

Szabadszavas gyorskereső


Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.