Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!

Vízjellel védett felvételek és más rövid hírek a Hanwhatól

A videofelvételek vízjelezési eljárásáról, technológiájáról adott ki egy összefogalaló leírást (angol nyelven) a Hanwha Techwin, mely most le is tölthető tőlünk, továbbá hiánypótló bétaverzió is letölthető a megosztott linkről.


Új Smart Viewer Beta verzió - a Windows 10 fejlesztői változatra történő frissítés után a szoftver nem működik. Ennek a hibának a megoldását szolgálja ez a Béta verzió. A végleges változat szeptemberre várható.
A béta az alábbi linkről tölthető le:

www.uschovna.cz/en/zasilka/OI4YF7FJIJ98T9JT-LYR

Angol nyelvű leírás a Wisenet Watermarking eljárásról, azaz a videofájlok vízjeles védelméről:

/termekek/Watermarking in Hanwha Techwin Products.pdf


2018-03-18

Szabadszavas gyorskereső


Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.