Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!

Éjszaka, színes képet, 294 méterről?! Igen!!!

Éjszakai képek, valódi körülmények között, valós igények alapján tesztelve.
Május végén két kollégánk nem kímélve sem magát, sem az eszközöket, éjszakai kalandba keveredett, hogy színes eredményt hozzanak létre.
294 méterről, MEGVILÁGÍTÁS NÉLKÜL sikerült a Samsung kamerából értékelhető, színes képet kicsikarniuk. Teszt bemutató következik...


Balczó Rudolf és Matkó Csabi tesztelte május végén, a Benta tavak legnagyobb, 1-es számú tavánál, hosszanti irányban  a FLIR és Samsung kameráit.

A távolság a kamera és a célszemély között, több, mint 294 m volt.

A feladat a part túloldalán, sötétben, mozgó személy detektálása, megfigyelése volt hőkamerával és inframegvilágítóval ellátott speed dome kamerával.

Ezek után megnézték azt is, lehet-e színes felvételt készíteni sötétben, ilyen távolságból, megvilágítás nélkül a speed dome kamerával?

Az eredmény a videón magáért beszél:

A tesztpad:

A tesztelt kamerák:

A tesztkörnyezet:

A cél, a túloldalon való mozgás észlelése a sötétben:

A tesztpad a távolból:


2018-01-19

Szabadszavas gyorskereső


Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.