Bejelentkezés
Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres!

Extrém teljesítmény a legújabb Wisenet 5 lapkakészlettel

A Wisenet 5, a Techwin legújabb lapkakészlete, újraértelmezi a 2 és 5 megapixeles ipari szabványokat és nem csak kivételes képélességet, de sokkal gyorsabb képfeldolgozást és további fejlesztéseket (150 dB-es WDR) is tartalmaz.


A Wisenet 5, a Techwin legújabb lapkakészlete először az X szériában jelenik meg, mint önálló chip. Ennek eredményeként a 2 és 5 Megapixeles széria újraértelmezi az ipari szabványokat és nem csak kivételes képélességet, de sokkal gyorsabb képfeldolgozást és további fejlesztéseket is tartalmaz. A Wisenet X szériában található WDR 150dB-es, a képstabilizálásra gyroszkópos érzékelőt használtak, képe borotvaéles a nap 24 órájában. Hálózati átvitelét tekintve a leghatékonyabb kategóriájában a Hanwha Techwin WiseStream II egyedi képtömörítési eljárásának köszönhetően.

150dB WDR elmosódás nélküli éles képet szolgáltat

Az eddigi WDR kép leképezésénél két eltérő expozícióval készült képet alkalmaztak. A Wisenet X szériában lévő WDR képe 4 darab képkockából áll össze és 150dB-es dinamika tartományt garantál. Az új technológia fejlesztése révén megszűnt a hagyományos WDR képalkotás gyengeségeként jelentkező képelmosódási jelenség, a kép tiszta, élénk színekkel.
 

Képstabilizálás gyroszkóppal

A Wisenet X szériában található giroszkóp érzékelők használata még hatékonyabban csillapítja a szél vagy egyéb külső hatás okozta vibrációt, még stabilabb, remegésmentes képet.

Színes kép még gyenge megvilágítási körülmények között is

Az új lapkakészlet lehetővé teszi a színes képpel történő megfigyelést még gyenge megvilágítási körülmények esetén is.

Adatmennyiség csökkentése 99%-kal a WiseStream II használatával

A Wisenet X kamerákban is megtalálható a H.265 képtömörítési eljárás, de ezt kiegészítik a WiseStream II technológiával. A Wisestream II dinamikusan vezérli a kódolást, egyensúlyban tartva a képminőséget és a tömörítést, összhangban a képtartalomban bekövetkezett változásokkal. A két technológia együttes használatával a sávszélesség kihasználás hatékonysága akár 99%-ra is javítható a H264-es kódoláshoz viszonyítva.

Még több beépített analitika

A Wisenet X sorozatú eszközök hanganalitikája felismeri a rendkívüli eseményre utaló hangokat, mint egy fegyver elsütése, segélykiáltás, robbanás, üvegtörés stb. és ezekről azonnal riasztás jelzést küld. A többi analitika mellett megjelent a pénztári sor kezelése, amely képes elemezni a pult előtti vásárlói sort, ez hasznos lehet bevásárló központokban, bankoknál.

 

Dual SD és USB aljzat a telepítés megkönnyítésére

A beépített USB port használatával mobil készülékkel csatlakozhatunk WiFi kapcsolaton keresztül, így tablettel vagy okostelefonnal könnyen beállíthatjuk a kamerát. A Dual SD aljzatban 2 X 256 = 512 GB tárhelyet kapunk, amelyre közvetlenül rögzíthetünk, folyamatosan, riasztási esemény vagy hálózati kapcsolat hibája esetén.

A Wisenet 5 technológiáról szóló demófilmet a képre kattintva nézheti meg:


2018-03-18

Szabadszavas gyorskereső


Copyright © 2002-2018 Modern Alarm Kft. All rights reserved!

A honlapon látható árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek, általuk szerződéses jogviszony nem jön létre, követelés ezek alapján nem támasztható a Modern Alarm Kft.-vel szemben.
A Modern Alarm Kft., mint a honlap üzemeltetője fenntartja az előzetes értesítés nélküli árváltoztatás, a műszaki tartalom megváltoztatásának és az elírás, tévedés jogát.
Az ezekből fakadó esetleges elmaradt haszonért, anyagi, vagy egyéb kárért nem vállal felelősséget! Konkrét ajánlatkérés miatt kérjük, keressen meg minket írásban, az info@modernalarm.hu, vagy a rendeles@modernalarm.hu e-mail címen.
A honlapon fellelt tévedéseket, elírásokat az info@modernalarm.hu e-mail címen jelezheti számunkra.