- Regisztráció
<< Vissza
Bruttó ár
Texecom Exodus OH/4W füstérzékelő (4589)

Texecom Exodus OH/4W füstérzékelő (4589)

Egységár: 15 479 Ft / db
Elérhetőség:Raktáron
Kért mennyiség: db
 Termékadatok:  

Gyártó: Texecom

Rövid leírás: Optikai és hősebesség érzékelő (kombinált) vagyonvédelmi rendszerekhez, 9-16V DC, 4 vezetékes kivitel Relés aljzattal


Leírás: 
Az Exodus sorozatú tűz és füstérzékelők megannyi éve hasznos kiegészítő elemei a vagyonvédelmi rendszereknek. Noha egy vagyonvédelmi rendszer nem minősített tűzjelző, azonban az Exodus érzékelők EN54 minősítéssel rendelkeznek. Kiváló választás, amely bármilyen vagyonvédelmi rendszerhez illeszthető. Az Exodus normál relé kimenetet tartalmaz. Kialakítás szerint lehet két vagy négy vezetékes bekötésű.

Négy típus közül lehet választani:
Exodus OH: Kombinált optikai füst és hő érzékelő, forró és füsttel járó, gyorsan lángoló tűz érzékelése. Általános normál felhasználásra javasolt (iroda, lakás, stb.)

Exodus RR: Hősebesség érzékelő, hírtelen hőmérséklet növekedéssel járó tűzérzékelésre javasolt poros vagy füstös környezetbe, ahol a normál hőmérséklet nem haladja meg a 38°C. fokot.

Exodus FT64: Hőmaximum érzékelő 64°C küszöbértékkel. A 64°C fok hőmérséklet értéket elérve aktiválódik az érzékelő. Javasolt olyan helyekre, ahol a környezet nem teszi lehetővé az optikai érzékelő használatát. Pl. poros környezet, lakásban konyhában elhelyezve, stb.

Exodus FT90: Hőmaximum érzékelő 90°C küszöbértékkel. A 90°C fok hőmérséklet értéket elérve aktiválódik az érzékelő. Javasolt olyan helyekre, ahol a környezet nem teszi lehetővé az optikai érzékelő használatát. Pl. poros környezet vagy olyan helység ahol a normál üzemi hőmérséklet meghaladhatja a 70°C fokot.

Műszaki adatok
- tápfeszültség: 9-16VDc
- áramfelvétel: 15mA
- riasztás kimenet: NC/C relé
- riasztás törlés: automatikusan helyreálló vagy tároló üzemmód
- méret: 107mm x 55mm
- mikroprocesszoros analízis
- érzékelő működést ellenőrző tesztgomb

Súly (nettó): 0,2 kg

Súly (bruttó): 0,22 kg

Érzékelő típusa: füstérzékelő

Gyártói weboldal: http://www.texe.com/int2/products/range/fire-detectors/

Garancia ideje: 24 hó

Telepítési leírás: texe/Exodus_4W_INS243-2.pdf

Megfelelőségi nyilatkozat letöltés: texe/Exodus declaration of conformity.pdf

EN 54 minősítés letöltés: texe/ec certificate EN54-7.pdf

Katalógus letöltés: texe/Texecom_katalogus.pdf